suppen roermond (limburg)

Suppen Roermond

Suppen, ook wel bekend als ‘Stand Up Paddling’ is ontstaan in Hawaï, maar heeft nu ook helemaal de Nederlandse wateren veroverd. Wil je gaan suppen in Limburg? Dan ben je bij E-FLOW aan het juiste adres. Bij ons kan je suppen op de prachtige Maasplassen, vlakbij Roermond.

actief op het water: suppen in limburg

We zijn gevestigd op het dagstrand van Thorn, aan de Maasplassen. Een prachtig aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, en daarmee een waar paradijs voor watersporters! Zo kan je met je sup heel wat kilometers afleggen langs de prachtige natuur in Limburg. Steden zoals Roermond (15 kilometer), Weert (18 kilometer) en Sittard (26 kilometer) liggen letterlijk om de hoek. 

Suppen op de limburgse maasplassen

SUPPEN LIMBURG - VOOR WIE GESCHIKT?

Suppen is een wateractiviteit die geschikt is voor iedereen. Een board ligt stevig in het water en is vrij breed, zo is de kans dat je opeens in het water valt erg klein. Ook kan je altijd op je knieën beginnen, wanneer het staan op een sup-board nog onwennig voelt. Zelf bepaal je het tempo en geniet je van de prachtige natuur om je heen. Suppen is niet alleen heerlijk ontspannen, het is ook nog eens een goede workout voor je armen, benen en je rug.

Heb je nog nooit op een sup gestaan? Dan raden we een sup-introductieles met instructeur aan, om de basis te leren. Ook kan je zelf een sup huren voor 1, 2 of 4 uur. En of je nu alleen bent, of met een groep: het is allemaal mogelijk bij E-FLOW!

E-FLOW
ELECTRIC WATERSPORTS
COME OUT AND PLAY

HANDIG OM TE WETEN

Je kan bij ons suppen in de maanden april tot en met oktober.

Bij sommige wateractiviteiten zijn er voorwaarden op het gebied van gewicht en leeftijd.

Wij maken gebruik van de sup-boards van Aqua Marina. Dit zijn allround sup-boards, die lekker wendbaar zijn, maar daarnaast ook zeer stabiel. 

Translate »
error: Content is protected !!