e-flow groepsuitje

samen unieke en onvergetelijke momenten beleven

e-flow teamuitje / vriendenuitje / groepsuitje

Op zoek naar een super vette activiteit voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendendag of familiedag? Bij E-flow beleven jullie samen de meest unieke en onvergetelijke momenten! Met ons brede aanbod in watersportactiviteiten, waaronder efoilen, suppen en sup-pilates is er voor ieder wat wils. 

Door ons grote assortiment aan boards kunnen wij grote groepen bedienen. Daarnaast werken wij samen met andere ondernemers nabij Resort Maasresidence Thorn, waardoor echt iedereen een activiteit kan kiezen die bij hem/haar past. Denk hierbij aan een Vespa scootertocht geheel in Italiaanse stijl,  supbiken of sloepvaren op de Maasplassen. Uiteraard is dit fantastisch te combineren met een heerlijk drankje, lunch en/of diner. Graag combineren met overnachting? Ook dat is mogelijk op het prachtige en gloednieuwe Resort Maasresidence Thorn

Vraag eenvoudig een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvende offerte. Indien akkoord wordt de activiteit voor jullie georganiseerd en kunnen jullie gaan genieten van een onvergetelijke dag.

Belangrijk:
Per activiteitenblok wordt 2 uur geteld (inclusief ontvangst, instructie, activiteit, eventueel omkleden en wisseltijd). Kies je voor 2 activiteitenblokken, vul dan het exacte aantal deelnemers per activiteit aan. Bijvoorbeeld: Piet gaat eerst suppen en dan efoilen, noteer hem dan bij sup en ook bij efoilen.

eenvoudig Offerte aanvragen

    error: Content is protected !!