e-flow groepsuitjes

samen onvergetelijke momenten beleven

Efoilen met e-flow

Ontdek dé nieuwe surftrend in thorn (limburg)!

Ben jij op zoek naar een echte onvergetelijke groepsactiviteit? Bij E-FLOW kun jij samen met je collega’s, familie of vrienden efoilen!  Efoiboards zijn voorzien van een lange vin met hydrofoil en krachtige elektromotor, waarmee je zonder wind en zonder golven eindeloos kan vliegen over het water.

“Zodra je de ultieme vrijheid ervaart als je 60cm boven het water zweeft,
begrijp je meteen het succes van EFOILEN!”

 

Is efoilen moeilijk?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die fysiek en mentaal gezond is, kan leren efoilen. Ongeveer 90% van onze gasten kan al na 20 tot 30 minuten staan op het board, waarna zij ook snel al de eerste meters gaan foilen  De eerste les is nog veel vallen en opstaan, maar dikke fun en succes  gegarandeerd! Ben je enthousiast en wil je meer? Dan leer je in de efoilcursus het strakke bochtenwerk en andere vette efoilskills! 

Lijkt efoilen jou toch iets te sportief? Je kunt bij ons ook suppen, sup-pilates of een lekker lesje Beach Yoga volgen. 
Op deze manier weet je zeker dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft!

E-FLOW
ELECTRIC WATERSPORTS
COME OUT AND PLAY

e-flow groepsuitjes

Ben jij op zoek naar een super vette activiteit voor jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, vriendendag of familiedag? Bij E-flow beleven jullie samen de meest unieke en onvergetelijke momenten! Met ons brede aanbod in watersportactiviteiten, waaronder efoilen, suppen, beachyoga sup-pilates is er voor ieder wat wils. Uiteraard is dit fantastisch te combineren met een heerlijk drankje bij de E-flow Lounge, een lunch of diner. Graag combineren met overnachting? Ook dat is mogelijk op het prachtige en gloednieuwe Resort Maasresidence Thorn

Stel je vraag en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
    error: Content is protected !!