SUP-PILATES

DE ULTIEME VORM VAN IN- EN ONTSPANNING

suppen en pilates

In samenwerking met NathaliS wordt er een nieuwe wateractiviteit aan het E-FLOW programma toegevoegd, namelijk SUP-PILATES. Een ultieme vorm van in- en ontspanning!

Pilates is een oefenmethode voor het gehele lichaam, het maakt je bewust van je houding, je ademhaling en van de manier waarop je beweegt. Er wordt gezocht naar de juiste balans tussen spanning en ontspanning, terwijl er gewerkt wordt aan een sterkere romp, betere mobiliteit en stabiliteit. Tijdens het suppen zal je stabiliteit maximaal worden getriggerd, waardoor dit een hele mooie combinatie is met pilatesoefeningen.

Daarnaast is het natuurlijk ook 100% genieten als je op het water en in de natuur bent, met de ervaring van vrijheid en maximale rust.

sup-pilates: beginner of gevorderd?

Sup-pilates is geschikt voor iedereen. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met suppen en/of pilates. Aan de kant zal er eerst een korte introductie plaatsvinden over de basisbeginselen van het suppen, waaronder het gebruik van de paddle en het uitleggen waar je balanspunt op het board te vinden is. Vervolgens starten we allemaal eerst zittend of op de knieën. Als we het gevoel van de sup te pakken hebben, gaan we staan en vanuit daar op avontuur in de natuur. Afhankelijk van het niveau en de wens zal Nathale jullie leten ervaren dat je ook pilatesoefeningen kunt uitvoeren op de sup. 

opgeven voor een les?

Wil je graag meedoen met een sup-pilates les? Stuur dan een berichtje naar info@e-flow.nl of klik op de contactbutton hieronder. Je krijgt dan van ons een berichtje zodra een les gepland staat en voor je het weet maak jij jouw eerste pilatesmoves op een SUP!

sup-pilates: hoe en wat?

• Geef je op via email (naam + email + telefoon) en je krijgt van ons bericht
• Je hebt geen ervaring nodig met suppen en/of pilatus
• Een les duurt 1 uur (15 min. vooraf verzamelen)
• Maximale groepsgrootte: 10 personen
• Voor SUP-PILATES moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma
• Bij onweer en harde wind >3 bot wordt de les verzet
• Fysieke beperkingen? Bespreek vooraf even of je toch kunt deelnemen.

HAVE FUN!

SUP-pilates

1 les

€ 22,50 p.p.

1 UUR SUP-PILATES

sup-pilates

5 lessen

€ 100,- p.p.

5 X 1 UUR SUP-PILATES

error: Content is protected !!