suppen

Actief, ontspannen en genieten op het water

Suppen: Like walking on water!

SUP staat voor Stand Up Paddling, waarbij je met een board en een peddel voortbeweegt op het water. De stilte, vrijheid en relaxtheid van SUPPEN zorgt voor de enorme populariteit van deze sport. Wil je SUPPEN als ontspanning of juist als workout? Beginner of gevorderd? Onze allround supboards van Aqua Marina zijn geschikt voor ieder wat wils.

Suppen is de ultieme vorm van in- en ontspanning op het water. Zodra je met het board het water op glijdt ben je helemaal in het moment!
#ACTIVE
#RELAXING

suppen

Supboard reserveren

Wil je graag alleen of samen met jouw familie of vriendengroep suppen op de Maasplassen in Limburg? Reserveer dan nu jouw SUP board bij E-FLOW! 

Je wordt persoonlijk ontvangen door onze instructeurs en gaat na een instructie door onze supinstructeurs het water op om heerlijk te genieten! 

1 uur suppen € 19,50 p.p.

2 uur suppen € 28,50 p.p

4 uur suppen € 37,50 p.p.

* Excl. servicekosten boekingssysteem

suppen: hoe en wat?

Bij E-flow leren wij jou binnen no-time de basisvaardigheden die jij nodig hebt om te genieten van het suppen. Je reserveert eenvoudig jouw supboard via het boekingssysteem.

Je kan lekker alleen op pad gaan, maar ook gezellig als vriendenuitje of familie-uitje met z’n 2, 3, 4 …..  tot onze 30 supboards op zijn natuurlijk.

Ga je langer op pad? Neem dan een lekker drankje mee voor op het supboard!

HAVE FUN!

Suppen op de limburgse maasplassen

E-FLOW is gevestigd op het Dagstrand in het Limburgse Thorn, een stadje dichtbij Roermond en het Belgische Maaseik. Vanuit recreatieplas “De Grote Hegge” kun jij met een SUP board van E-FLOW de Maasplassen op en heerlijk gaan genieten van de mooie omgeving!

Suppen voor grote groepen

Niks is leuker dan met je vriendengroep, collega’s of sportteam samen te gaan suppen. Met onze 30 supboards kunnen we grote groepen bedienen. Ideaal als bedrijfsuitje, teamactiviteit of vrijgezellenfeest. 
Via ons boekingssysteem kun je met 25 personen tegelijk boeken. Wil je komen suppen met een grotere groep? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

 

Translate »
error: Content is protected !!