suppen

Actief, ontspannen en genieten op het water

Suppen: Like walking on water!

SUP staat voor Stand Up Paddling, waarbij je met een board en een peddel voortbeweegt op het water. De stilte, vrijheid en relaxtheid van SUPPEN zorgt voor de enorme populariteit van deze sport. Wil je SUPPEN als ontspanning of juist als workout? Beginner of gevorderd? Onze allround supboards van Aqua Marina zijn geschikt voor ieder wat wils.

Suppen is de ultieme vorm van in- en ontspanning op het water. Zodra je met het board het water op glijdt ben je helemaal in het moment!
#ACTIVE
#RELAXING

SUP

Introduction lesson

Nog nooit op een SUP gestaan en wil je graag kennismaken met deze sport? Meld je dan aan voor een SUP introductieles!

Je gaat onder begeleiding van een instructeur suppen. Hij/zij zal je begeleiden en tips geven over hoe jij op een ontspannen en efficiënte manier kunt suppen. Daarna ga je zelfverzekerd zelf de Maasplassen verkennen op de sup!

1 uur supLES (VAnaf 5 personen)

Met instructeur

€ 25,00 p.p.

sup

Sup reserveren

Al SUP ervaring en wil je graag alleen of samen met vrienden de Maasplassen verkennen? Reserveer dan nu jouw SUP board bij E-FLOW! 

Je wordt persoonlijk ontvangen door onze instructeurs en gaat na een korte instructie het water op om heerlijk te genieten!

1 uur suppen € 17,50 p.p.

2 uur suppen € 27,50,- p.p.

4 uur suppen € 37,50,- p.p.

suppen: hoe en wat?

• Heb je al ervaring met SUPPEN? Reserveer dan een supboard via ons boekingssysteem.
• Nog geen ervaring? Boek dan een introductieles waarin jij de basis-skills van suppen leert!
• Je kan lekker alleen op pad gaan, maar ook gezellig met z’n 2, 3, 4 …..  Tot onze 30 supboards op zijn natuurlijk.
• Ga je langer op pad? Neem dan een lekker drankje mee voor op het supboard!

HAVE FUN!

Suppen op de limburgse maasplassen

E-FLOW is gevestigd op het Dagstrand in het Limburgse Thorn, een stadje dichtbij Roermond en het Belgische Maaseik. Vanuit recreatieplas “De Grote Hegge” kun jij met een SUP board van E-FLOW de Maasplassen op en heerlijk gaan genieten van de mooie omgeving!

Suppen voor grote groepen

Niks is leuker dan met je vriendengroep, collega’s of sportteam samen te gaan suppen. Met onze 30 supboards kunnen we grote groepen bedienen. Ideaal als bedrijfsuitje, teamactiviteit of vrijgezellenfeest. 
Via ons boekingssysteem kun je met 20 personen tegelijk boeken. Wil je komen suppen met een grotere groep? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 


error: Content is protected !!