GROEPSUITJE LIMBURG

GROEPSUITJE LIMBURG

Zoek je een groepsuitje in Limburg? Dan ben je bij E-FLOW aan het juiste adres. Een dag actief op het water is leuk voor vriendengroepen, als familie uitje, teamuitje, bedrijfsuitje. Met efoilen, suppen en sup-pilates bieden we voor elk wat wils! Daarnaast werken wij samen met andere ondernemers om van jouw teamuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag maken.

ACTIEF UITJE IN LIMBURG

Alweer bowlen? Nee, dit jaar kies je voor een origineel groepsuitje in Limburg! Verras je vrienden, teamgenoten, familie of collega’s met een wateractiviteit in Thorn, aan de Limburgse Maasplassen. Je kan bij ons kiezen uit diverse wateractiviteiten:

• SUPPEN

De ultieme vorm van ontspanning op het water. Heb je nog nooit op een sup gestaan? Dan is een sup-les een perfecte introductie om het suppen goed onder te knie te krijgen. Een leuk teamuitje voor iedereen! Ook kan je bij ons terecht om sup-boards te huren en zelf de Maasplassen te ontdekken.

• EFOILEN

Een andere wateractiviteit die we aanbieden is efoilen. Ik hoor je denken, efoilen? Efoilen is de nieuwste surftrend, waarbij je letterlijk met je board boven het water zweeft. Een unieke ervaring! In een clinic laten we jouw gezelschap kennis maken met dit bijzondere actieve uitje.

• SUp-Pilates

Suppen maar dan met een extra challenge. Onder begeleiding van onze enthousiaste sup-pilatesinstructrice ga je allerlei tricks uithalen op een supboard waarvan jij nooit had gedacht dat jij dat kon. Je leert hoe jij beter balans kunt houden en traint daarbij ook nog eens spieren waarvan je niet wist dat je ze had. Super uitdagend en gewoon dikke fun om samen te doen met je vrienden, collega’s of familie. 

scootertour, supbike tour of sloepvaren

Samen met onze collega ondernemers van Maasresidence, Humphreys, Supbiketours en Brunorent bieden wij complete familie-, team-, vrienden-, of bedrijfsarrangementen. Dit maakt het mogelijk dat echt iedereen een activiteit kan kiezen die bij hem/haar past. Denk hierbij aan een Vespa scootertocht geheel in Italiaanse stijl,  supbiken of sloepvaren op de Maasplassen. Dit is fantastisch om te combineren met een heerlijk drankje, lunch en/of diner bij Humphreys in Thorn. Graag combineren met overnachting? Ook dat is mogelijk op het prachtige en gloednieuwe Resort Maasresidence Thorn

Spreken deze outdoor activiteiten in Limburg je aan?
Reserveer dan direct een plekje voor jouw groep.

Suppen EN/OF EFOILEN
op de limburgse maasplassen

ARRANGEMENTEN:

COMBINEER JOUW OUTDOOR ACTIVITEIT

Na deze sportieve wateractiviteit nog iets anders doen met jouw groep? Wij regelen het! Van een heerlijke lunch tot een overnachting. Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een groepsuitje in Limburg.

E-FLOW
ELECTRIC WATERSPORTS
COME OUT AND PLAY

HANDIG OM TE WETEN

• We zijn gevestigd in Thorn, aan de Maasplassen.
Een perfecte uitgangsbasis voor een groepsuitje Limburg!

• Onze wateractiviteiten bieden we aan in de periode van april tot en met september.

• We bieden voor elk wat wils, of je nu nog nooit op een board hebt gestaan – of al een ervaren watersporter bent. Bij sommige wateractiviteiten zijn er voorwaarden op het gebied van gewicht en leeftijd.

• Reserveren van een wateractiviteit is eenvoudig mogelijk op onze website.


error: Content is protected !!