activiteiten vrijgezellenfeest

activiteiten vrijgezellenfeest

Zoek je een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij E-FLOW aan het juiste adres. We vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden!

Vrijgezellenfeest vrouwen en mannen!

Een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest verzinnen; altijd lastig! Wij helpen je, met een origineel en actief vrijgezellenfeest op het water. Bij E-FLOW bieden we drie verschillende wateractiviteiten aan, speciaal voor groepen:

SUPPEN:
Actief, ontspannen en genieten. Dat is de perfecte omschrijving voor suppen. We hebben een groot aantal SUPs zodat je met een hele groep op pad kan, samen met een instructeur, of zelf. Een perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest!

EFOILEN:
Bij efoilen zweef je letterlijk over het water! Op een elektrisch aangedreven surfboard met hydrofoil ga je samen met een instructeur het water van de Maasplassen op. In 1 uur tijd leer je de basisvaardigheden van deze bijzondere watersport.

SUP PILATES:
De perfecte combinatie tussen natuur, rust, balans en sport! Sup pilates is een unieke belevenis op het water.

Al deze activiteiten zijn zowel leuk voor een mannen vrijgezellenfeest als een vrouwen vrijgezellenfeest. Wie is er nu niet graag op het water? En wees niet bang: je hoeft niet sportief te zijn aangelegd, of bijvoorbeeld ervaring met surfen te hebben. Onze instructeurs leggen alles stap voor stap uit. Het is hiermee een vrijgezellenfeest activiteit voor iedereen! Passen de omschrijvingen ‘actief’, ‘sportief’ en ‘origineel’ goed bij jouw bruid of bruidegom? Dan weten we zeker dat ze dit erg leuk gaan vinden.

efoilen en/of Suppen op de limburgse maasplassen

Activiteiten vrijgezellenfeest:

seizoen & arrangementen

Met deze vrijgezellenfeest activiteiten ben je natuurlijk wel (deels) gebonden aan het weer. Het E-FLOW seizoen loopt daarom van april t/m oktober. 

Wil je jouw activiteit uitbreiden? Ook dat is mogelijk! Samen met collega ondernemers verzorgen we complete en unieke arrangementen op maat voor jouw vrijgezellenfeest activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een lunch, bbq of overnachting. We denken graag met je mee, om er het allerleukste vrijgezellenfeest in Limburg van te maken.

E-FLOW
ELECTRIC WATERSPORTS
COME OUT AND PLAY

Klaar voor een feestje?

E-FLOW is gevestigd in Thorn, aan de Maasplassen in Limburg. Met een ligging nabij Roermond zijn we eenvoudig te bereiken. De perfecte locatie voor jouw vrijgezellenfeest in Limburg! Zie jij een vrijgezellenfeest op het water wel zitten? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen jouw wensen, om tot een onvergetelijke dag te komen.

error: Content is protected !!