Teambuilding & bedrijfsuitje

Teambuilding & bedrijfsuitje

Zoek je een actief bedrijfsuitje? Of een originele teambuilding activiteit in de buitenlucht? Dan ben je bij E-FLOW aan het juiste adres. We vertellen je op deze pagina alles over de mogelijkheden!

Actief bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit verzinnen; altijd lastig! Gaan jullie weer uit eten? Bowlen? Of een Escape Room? Nee dit jaar is het tijd een origineel en actief bedrijfsuitje! Bij E-FLOW bieden we drie verschillende wateractiviteiten aan, speciaal voor groepen:

SUPPEN:
Actief, laagdrempelig, ontspannen en genieten. Dat is de perfecte omschrijving voor suppen. We hebben in totaal 30 SUPs zodat je met een hele groep op pad kan, samen met een instructeur, of zelf. Een perfecte activiteit voor een actief bedrijfsuitje!

EFOILEN:
Bij efoilen zweef je letterlijk over het water. Op een elektrisch aangedreven surfboard met hydrofoil ga je samen met een instructeur het water van de Maasplassen op. In 1 uur tijd leer je de basisvaardigheden van deze bijzondere watersport.

SUP PILATES:
De perfecte combinatie tussen natuur, rust, balans en sport! Sup pilates is een unieke belevenis op het water.

SUP BIKEN:
Op aanvraag is het ook mogelijk om tijdens het teamuitje te sup biken. De nieuwste trend op sup gebied!

IN COMBINATIE MET SCOOTERS / E-BIKES:
Zijn er teamleden die liever niet het water op gaan? E-FLOW biedt in samenwerking met Brunorent ook Vespa scootertochten en tochten met elektrische fietsen aan. 

Moet je sportief zijn voor deze activiteiten? Of surf ervaring hebben?
Nee hoor. Wij durven met recht te zeggen dat iedereen kan suppen en efoilen, de enige voorwaarden voor efoilen zijn dat je kan zwemmen, minder dan 100kg weegt en een algehele fysieke en mentale gezondheid hebt. Onder begeleiding van onze instructeurs leert het team stapje voor stapje om kennis te maken met deze bijzondere watersporten. Dit gaat een teambuilding activiteit worden die het team nooit meer gaat vergeten!

Met deze teambuilding activiteit outdoor ben je natuurlijk wel (deels) gebonden aan het weer. Het E-FLOW seizoen loopt daarom van april t/m oktober. 

efoilen en/of Suppen op de limburgse maasplassen

Arrangement op maat

Wil je jouw wateractiviteit uitbreiden? Ook dat is mogelijk! Samen met collega ondernemers verzorgen we complete en unieke arrangementen op maat voor jouw teambuilding uitje. Denk bijvoorbeeld aan een lunch, bbq of overnachting. We denken graag met je mee!

E-FLOW
ELECTRIC WATERSPORTS
COME OUT AND PLAY

Bedrijfsuitje Limburg

E-FLOW is gevestigd in Thorn, aan de Maasplassen in Limburg. De ideale locatie wanneer jouw bedrijf gevestigd is in Limburg, maar ook een perfect uitje in een nieuwe omgeving wanneer je in een andere regio werkt. Teamuitje met overnachting? Ook dat is mogelijk. E-FLOW ligt pal naast het prachtige en gloednieuwe vakantieresort Maasresidence Thorn.

Klaar voor jouw teambuilding activiteiten outdoor?

Zie jij een actief bedrijfsuitje in Limburg wel zitten? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan samen jouw wensen, om tot een onvergetelijke dag te komen.

Translate »
error: Content is protected !!