Zoek je naar bijzondere teamuitjes?

Bij E-FLOW in Thorn vind je gegarandeerd een van de meeste bijzondere teamuitjes! Zoek je naar iets wat nieuw, uitdagend en fun is? En wat zeker te weten nog weinig mensen gedaan zullen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bijzonder teamuitje #1: efoilen

Met efoilen surf je over het water zonder golven of wind nodig te hebben. Het is als het ware een elektrisch aangedreven surfboard, met een draagvleugel eronder om op te ‘stijgen’.

In een uur leer je met jouw collega’s de basisvaardigheden van deze bijzondere watersport. Ongeveer 90% van onze gasten kan al na 20-30 minuten staan op het board, waarna ze ook al snel de eerste meters gaan foilen. Efoilen is dus zeker een activiteit voor iedereen, en met recht een bijzonder teamuitje te noemen. 

Benieuwd wat je kan verwachten met efoilen als teamuitje? Bekijk dan nu onderstaande video:

Bijzonder teamuitje #2: suppen

Je hebt er al vast eens van gehoord, suppen of stand up paddle boarding. En dit is om meerdere redenen een bijzonder teamuitje te noemen:

  • Reden #1:suppen vereist samenwerking en communicatie om te controleren en te balanceren op het water. Dit kan helpen om het teamgevoel te versterken en de banden tussen teamleden te versterken.
  • Reden #2: het zorg voor een vermindering van stress. Je bent buiten en in contact met de natuur. Dit kan helpen om de productiviteit en de prestaties van het team te verbeteren.
  • Reden #3: suppen is een fysiek uitdagende activiteit die kan helpen om de gezondheid en het welzijn van teamleden te verbeteren.
  • Reden #4: het is een unieke activiteit die niet vaak wordt aangeboden tijdens teamuitjes, en collega’s dus zeker bij zal blijven!
  • Reden #5: door deze unieke activiteit te doen, zetten teamleden zichzelf uit hun comfortzone, en dit kan hen helpen om zichzelf te ontdekken en te groeien.
  • Reden #6: het is een activiteit voor iedereen, mits je een zwemdiploma hebt. Het maakt niet uit of je enorm sportief bent, of een goede balans hebt: iedereen kan leren suppen en het op zijn of haar manier ervaren. Dit maakt het een leuk en bijzonder teamuitje voor iedereen!

Bijzonder teamuitje #3: sup-pilates

Zoek je een uniek teamuitje, om ontspanning en inspanning te combineren? Dan is sup-pilates jouw match! Sup-pilates is geschikt voor iedereen, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met pilates of suppen. De maximale groepsgrootte is 15 personen. De focus van de les ligt op bewustwording, een betere mobiliteit en stabiliteit. Een ontzettend leuke activiteit om met het hele team te doen! 

Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk dan onderstaande video:

Maak jouw bijzondere teamuitje compleet

Er bestaat de mogelijkheid om het uitje aanvullen met diverse activiteiten, zoals suppen met een monstersup of supbike, originele vespa scootertour of Ebike tocht geheel in italiaanse stijl. Uiteraard is dit fantastisch te combineren met een drankje, lunch en/of diner. Wij staan voor jullie klaar om je een geweldige ervaring met het hele team te bieden, met voor elk wat wils.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw teamuitje? Neem dan contact met ons op.

error: Content is protected !!