Sup yoga

Sup yoga: 6 redenen om te proberen

Vandaag vertellen we je graag over een nieuwe trend op het water: sup yoga! Benieuwd of het wat voor jou kan zijn? Lees dan hieronder direct verder.

Wat is sup yoga?

Sup yoga is precies wat het woord zegt; yoga op een supboard. Naast suppen zien we dat sup yoga enorm in opmars is. Je ervaart een compleet nieuwe manier van yoga doordat je op het water bent. Sup yoga is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. De docent neemt je mee het water op houdt rekening met ieders niveau.

Bij sup yoga bevind je je temidden van water, rust en natuur, wat je gezondheid extra ten goede komt. Je ervaart pure ontspanning door inspanning. Door sup yoga te doen train je jouw core-stability, vergroot je je balans en evenwicht, ook als je beginner bent. En de beloning van de prachtige natuur maakt dat je telkens weer wilt gaan.

Ben je enthousiast en benieuwd of sup yoga iets is voor jou? Hieronder hebben we zes voordelen voor je op een rij gezet waarom supyoga iets voor jou kan zijn!

6x: waarom je sup yoga echt een keer moet proberen

Supyoga
  1. Uitdagend: het balanceren op een paddleboard in het water vereist extra concentratie en stabiliteit, waardoor de yoga oefeningen uitdagender worden.
  2. Versterking van de core: omdat je continu moet balanceren op het water, zal deze vorm van yoga de spieren in je core versterken.
  3. Onthaasten: door buiten te zijn en in contact te zijn met de natuur kan sup yoga helpen om te ontspannen en te onthaasten.
  4. Verbetert de balans: doordat je op een onstabiel oppervlak (het water) moet balanceren, zal deze vorm van yoga je balans verbeteren.
  5. Andere omgeving: door yoga te beoefenen op een paddleboard in plaats van op een mat in een studio, kan het de ervaring uniek en interessant maken.
  6. En tot slot…het is gewoon een ontzettend leuke activiteit! Veel mensen vinden het heerlijk om op het water te zijn en met het combineren van yoga met stand-up paddleboarding combineer je het beste van beide werelden. Zo profiteer je van de geestelijke en fysieke voordelen van beide.

Wil je sup yoga uitproberen?

Ben je enthousiast geworden en wil je supyoga een keer uitproberen? Reserveer dan nu een les bij E-FLOW. Een les duurt 1 uur en kost 22,50 euro. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@eflow.nl, je krijgt dan een bericht van ons zodra de kalender met lessen bekend is. Hopelijk tot snel in onze sup yoga klas!

Translate »
error: Content is protected !!